e
Banner

Etiketler: durmuş döven



Uzaya en çok yaklaşan Lojistikci!


Yayın: 05-11-2012
Kategori: Lojistik

‘Kanımın aşağı doğru hızla indiğini hissettim’

 




Reysaş 2013’te elini multimodal taşımalarla güçlendirecek


Yayın: 19-01-2013

Demiryolu taşımacılığına en çok yatırım yapan ilk özel sektör şirketi olduklarını vurgulayan Reysaş Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, “2013 yılında stratejik noktalarda devam edecek istasyon yatırımlarımız ve artırılacak vagon sayımız ile Türkiye ve dünya genelinde önem kazanan multimodal taşımalara ağırlık vermeyi hedefliyoruz” dedi.




Ünlü markalar tedarik zincirini anlattı



Günümüzde küreselleşmenin getirdiği yoğun rekabet ortamında şirketler açısından tedarik zinciri yönetimi en temel alanlardan biri haline geldi. Lojistik şirketleri katmadeğerli hizmetlerle öne çıkarken, Media Markt, LC Waikiki, Metro Cash & Carry Türkiye, Bayer, Mavi Jeans, Arçelik, Yataş ve BSH gibi birçok marka yatırımda listenin başına aldıkları lojistikle elini güçlendiriyor.




Durmuş Döven: Lojistikçileri yatırımdan kurtarıyoruz


Yayın: 29-04-2015
Kategori: Depolama - Antrepo

Reysaş Yatırım Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, “Her lojistikçi 100 bin euro verip bir tır alabilir, ama 70 milyon euro verip donanımlı bir depo kuramaz. Onları bir anlamda büyük yatırımdan da kurtaran bir hizmet sunuyoruz” diyor.




Reysaş gıda lojistiğinde çıtayı yükseltti



Gıda, likit ürünler ve soğuk zincir lojistiği alanında Türkiye genelinde makro ve mikro dağıtım hizmeti sunan Reysaş, A sınıfı kalitede depolarıyla birçok dev gıda firmasının lojistik partneri olmayı sürdürüyor. Gıda, likit ürünler ve soğuk zincir lojistiğine yatırım yapmaya devam edeceklerini açıklayan REYSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, 2019 yılı sonuna kadar soğuk hava depo alanlarını , frigo taşıma hizmetlerini %7 ve likit taşıma operasyonlarını da %5 oranında arttırmayı hedeflediklerini aktarıyor. 




Reysaş Lojistik Avrupa’ya Marmaray’dan ulaşacak



Lojistik sektöründe imza attığı ilk’lerle dikkatleri üzerine çeken Reysaş Lojistik, “yarının işi diyerek” ciddi yatırımlar gerçekleştirdiği demiryolu taşımacılığında tarihe geçen bir adıma daha imza attı. Marmaray’dan ilk ihracat blok trenini geçiren şirket, ikinci bir proje için de çalışma yürütüyor. Marmaray’dan geçecek ikinci treni Anadolu’dan kaldıracaklarını belirten Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, filo yatırımına devam ederken, Köseköy’de bulunan terminallerini aktif şekilde kullanıma açacaklarını söyledi. 




‘Türkiye’nin Depocusu’ kesintisiz büyüyor



Türkiye’de sahip oldukları kapasite ve sundukları hizmetlerle depolama alanında açık ara lider konumda olduklarını vurgulayan Reysaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, “Devam eden yatırımlarımızla ‘Türkiye’nin Depocusu’ unvanımızı gelecekte de sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.